Θεραπείες

#Κερατίνη

Αν ψάχνετε το μυστικό πίσω από τα πιο λεία, λαμπερά μαλλιά όλων των διάσημων τότε η απάντηση είναι μία: Κερατίνη.

Τα μαλλιά μας δείχνουν αφυδατωμένα και φριζαρισμένα όταν η δομική πρωτεΐνη τους βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Εκεί την λύση δίνει η θεραπεία της κερατίνης με την οποία εισχωρούν στην τρίχα κερατίνη, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες αφήνοντάς τα πιο υγιή και λαμπερά. Η κερατίνη είναι μια θεραπεία, δεν είναι ισιωτική. Το πλεονέκτημα με την φυσική κερατίνη είναι ότι μπορούν να την κάνουν όλες οι γυναίκες. Είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται από τον τεχνίτη ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

keratini 3

#Θεραπεία Olaplex​

Θεραπεία μαλλιών Olaplex ονομάζεται η διαδικασία που επιτρέπει σε εσάς να ανοίξετε το χρώμα στα μαλλιά σας κατά μερικές βαθμίδες, χωρίς να τα καταστρέψει ή να τα φθείρει. Ιδιαίτερα η χρήση του είναι απαραίτητη όταν έχετε πολύ σκούρα μαλλιά και χρειάζεται να γίνουν πιο ξανθά, όπως επίσης και σε λεπτά και εύθραυστα μαλλιά. Στόχος του Olaplex είναι προφανώς να διατηρηθεί η ποιότητα των μαλλιών. Αναφορικά με τη δομή της τρίχας, όσο περισσότερους δεσμούς δισουλφιδίου έχει ένα επαγγελματικό προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να πετύχετε με τη χρήση του. Με το Olaplex μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερες εφαρμογές στα μαλλιά σας, διατηρώντας την ακεραιότητά τους και προστατεύοντας τη σύνθεσή τους. Τα μαλλιά σας θα παραμένουν λεία, απαλά και πλέον θα είναι εύκολη η καθημερινή περιποίησή τους στο σπίτι.

#Θεραπείες Kerastase

Η Kérastase είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών χάρη στα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχει.

Το κομμωτήριο Visvardi Hair Salon έχει επιλεχθεί, από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια στην Ελλάδα, να ανήκει στην exclusive κατηγορία των Hair Care Coach του brand KERASTASE. Η ομάδα των συνεργατών είναι εκπαιδευμένη στη συμβουλευτική αλλά και τη διάγνωση του τριχωτού και των μαλλιών, σύμφωνα με το brand και με πιστοποιημένο coach τον Παναγιώτη Βισβάρδη.

Για κάθε γυναίκα που αισθάνεται τα μαλλιά της ως την απόλυτη έκφραση της προσωπικότητας της, η Kérastase της χαρίζει απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για υπέροχα μαλλιά συνδυάζοντας την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών παγκοσμίως με την επιστημονική γνώση των κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων.

proionta 2
Metal Detox 1

#Θεραπεία Metal Detox

Θεραπεία Metal Detox κατά των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά.

Ολοκληρωμένη σειρά που ξεκινάει από την τεχνική εργασια και συνεχίζεται η hair routine στο σπίτι. Αποτελείται από το Σαμπουάν αποτοξίνωσης μαλλιών, το pre-Shampoo κατά των μεταλλικών στοιχείων, Spray περιποίησης μαλλιων, την κρέμα θεραπείας μαλλιών, την μάσκα αποτοξίνωσης μαλλιών, την leave in κρέμα προστασίας και το συμπυκνωμένο λάδι μαλλιών κατά των μεταλλικών στοιχείων. Βασικός στόχος της σειράς metal detox είναι να διαρκέσει στο μέγιστο το χρωματικό αποτέλεσμα και να μειώσουμε στο ελάχιστο το σπάσιμο και τη φθορά της τριχας μετά από τις τεχνικές εργασίες.

Η L’OREAL Professionnel είναι η εταιρία που εμπιστευόμαστε διότι αναπτύσσει διαρκώς νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες για την φροντίδα των μαλλιών.

#Θεραπεια
Absolut Repair Molecular

Θεραπεια Absolut Repair Molecular η σειρά για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τεχνολογία με 2% πεπτιδικοι δεσμοί και 5 αμινοξέα.

Η θεραπεια που αναδομεί τη μοριακή δομή των μαλλιών, επαναφέρει τη δύναμη, την ελαστικότητα, την κίνηση και επανορθωνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση. Η hair routine ξεκινά από το κομμωτήριο και συνεχίζεται στο σπίτι. Αποτελείται από το Pre Treatment (αποκλειστικά στο κομμωτήριο) για να ενεργοποιήσουμε τη θεραπεία και στην συνέχεια από το Absolut Repair Molecular Σαμπουάν ,Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μασκα.

Η L’OREAL Professionnel είναι η εταιρία που εμπιστευόμαστε διότι αναπτύσσει διαρκώς νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες για την φροντίδα των μαλλιών.

 
Absolut Repair Molecular