Η ομάδα μας

Σίσσυ Βισβάρδη

Σίσσυ Βισβάρδη

Για την Σίσσυ Βισβάρδη η καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία στην κομμωτική έγινε από πολύ νωρίς μέρος της ζωής της, αφού παρατηρούσε πάντα την μητέρα της και μέντορά της.

Σπουδές και Πιστοποιήσεις
Μετά τις σπουδές της στην κομμωτική αποφάσισε να εξειδικευτεί στο γυναικείο κούρεμα και στην εφαρμογή του χρώματος στα μαλλιά κάνοντας τεχνική εκπαίδευση στις σχολές ARMONIA στην Ιταλία και Toni & Guy και Vidal Sassoon στην Αγγλία.

Το 2001 ξεκινάει το πρώτο της επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας το πρώτο της κομμωτήριο στα Πατήσια. Μερικά χρόνια μετά επενδύει στην μετεκπαίδευσή της και σπουδάζει προσωπολογία και χρωματολογία δίπλα στους καλύτερους στον κόσμο, Roubin Jouliart και Brigitte Gautie. Αντιλαμβάνεται ότι από το εξωτερικό αντλεί έμπνευση και έτσι επιδιώκει κάθε χρόνο να εκπαιδεύεται στην σχολή Toni & Guy και με την Haute Coiffure Francaise της οποίας είναι ενεργό μέλος. Για να μπορέσει να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση της ομορφιάς σε επίπεδο Total Look λαμβάνει και πτυχίο Αισθητικής/Μανικιούρ Πεντικιούρ και πιστοποιείται από την L’Oreal ως Master Color Specialist.

Professional Trainer
Από το 2013 και μετά αποφασίζει πως θέλει να μεταφέρει όλη την συσσωρευμένη γνώση που έχει αποκτήσει ως εκπαιδεύτρια και έτσι εργάζεσαι σε ΙΕΚ αρχικά και αργότερα και ως σήμερα ως Pro Artist της L’Oreal όπου προσφέρει εκπαίδευση από κομμωτές σε κομμωτές στα μεγαλύτερα κομμωτικά shows στην Ελλάδα.

Το 2021 διαπιστώνει μια μεγάλη ανάγκη στον κλάδο για εκπαίδευση από σχολές του εξωτερικού. Ξεκινά λοιπόν μέσω από την πλατφόρμα του The Hair Expert να παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδεύσεις σε αναγνωρισμένες σχολές κομμωτικής του εξωτερικού και να μεταλαμπαδεύει την γνώση της στην εγχώρια αγορά.

Εταιρική Εξωστρέφεια
Το 2018 αλλάζει επαγγελματική έδρα και μεταφέρεται στην Κηφισιά. Τα τελευταία χρόνια έχει γοητευθεί από την τεχνολογία και την αξιοποιεί στο μέγιστο προσπαθώντας να μεταφέρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις πλατφόρμες ενημέρωσης την γνώση της, τις τάσεις τις μόδας και να εκφράσει την δημιουργικότητά της και την αγάπη της για την ομορφιά. Σταθερές συνεργασίες της αφορούν το The HairXpert στο Youtube και της εργασία ως συντάκτρια στην ενότητα The Hairexpert στο Hairportal Hairdressing News.

Konstantina Patrona

Κωνσταντίνα Πατρώνα

Advanced Hairdresser

Barbara Marra

Barbara Marra

Hair Expert

Maria Marava

Μαρία Μαραβά

Hair Expert

Euaggelia Mpalamoutsou

Ευαγγελία Μπαλαμουτσου

Hair Expert

Το κομμωτήριο

Τα προϊόντα μας